Ridsportpodden
21 juni 08:30

Ridsportpodden: Kostymnissar – gå och göm er

MidsommarspecialHär kommer en midsommarpresent från Ridsportpodden med systrarna Bergåkra! Purfärskt extraavsnitt med massor av spännande ämnen. Systrarna Cecilia och Emilia bjuder er lyssnare på sommarplaner, den långa resan för en hållbar häst, fängelsestraff och kostymnissar... en ordentlig mix i veckans poddavsnitt! Glad midsommar!

Ridsportpodden: Kostymnissar – gå och göm er
Systrarna Emilia och Cecilia Bergåkra poddar varje fredag i Ridsportpodden! Foto: Privat

Roligt att så många hittat till Sveriges hästigaste podd – Ridsportpodden med systrarna Bergåkra! Förra fredagen fick vi med gråten i halsen steka avsnittet då ljudet spelade oss ett rejält spratt. Men det är i motvind drakar stiger och denna veckas avsnitt lovar vi har varit värt att vänta på!

Vi släpper dessutom avsnittet redan nu på morgonen, så du i lugn och ro kan lyssna medan du plockar sju sorters blommor, hinner fixa stallet och preppa alla eventuella ägghalvor innan midsommarfirandet drar i gång.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden