Ridsportpodden
4 mars 2017 08:31

Ridsportpodden med Robin Ingvarsson

I det nyinspelade avsnittet av Ridsportpodden passar vi på att fånga en av de unga ryttartalangerna bakom arenas strålkastarljus på Göteborg Horse show. Denna gång träffar vi en kille som vann SM redan som 10-åring och numera är vår svenska seniormästare i hoppning. Vi talar om Robin Ingvarsson.

Ridsportpodden med Robin Ingvarsson
I avsnitt 27 av Ridsportpodden möter vi Robin Ingvarsson.

För tre år sedan hittade han 9-åriga stjärnhästen Hansson WL som tagit honom mot toppen. I podden berättar Robin om hästen, beridarjobbet hos sin morbror Sven Ingvarsson och hur viktigt det är med stöd från familjen för att kunna lyckas. Dessutom erkänner han om han någon gång tvivlat på ridningen under skoltiden då han var ensam kille med hästintresse.

Lär känna den lite blyga fightern Robin Ingvarsson i vårt poddavsnitt från Scandinavium! 

Lyssna på Ridsportpodden i spelaren ovan eller via Acast eller Itunes. Vill du höra Ludwig, Jana, Patrik eller någon annan ridsportprofil? Missa inte de tidigare avsnitten av podden som finns samlade här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden