Hoppning
11 november 2017 19:56

Rolf-Göran Bengtsson placerad med Yajamila

Internationellt Rolf-Göran Bengtsson och Yajamila - som Henrik von Eckermann red OS-final med i Rio - knep en placering i en 1,45-klass på det trestjärniga meetinget i holländska Maastricht på lördagen.

Rolf-Göran Bengtsson placerad med Yajamila
Rolf-Göran Bengtsson. Arkivbild

Rolf-Göran Bengtsson började tävla Yajamila (SWB sto f 2006 e Lux Z-Daimler B, uppf/äg Joanne Goldberg) i somras, men har inte tagit några internationella placeringar med henne förrän nu. På lördagen blev det en fjärde plats på de trestjärniga tävlingarna i holländska Maastricht.

Klassen hade över 30 startande och var en tidshoppning. Bengtsson var ungefär två sekunder långsammare än segrande Gerco Schröder, Holland.

Yajamila tävlades tidigare av Henrik von Eckermann som bland annat red OS i Rio på henne. Tidigare i år blev det dock känt att han och stoets ägare inte hade samma planer för stoet och ekipaget splittrades.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-