Nyheter
1 juli 2018 08:27

Rolf-Göran hoppade hem ny placering i GCT:s GP

GCTOak Grove's Carlyle tog nyligen sin främsta placering hittills då han och Rolf-Göran var femma i Global Champions Tours Grand Prix. I Monaco var det dags igen – en ny placering i ligans toppklass.

Rolf-Göran hoppade hem ny placering i GCT:s GP
Rolf-Göran och Carlyle, här sina lagfärger för Cascais Charms, var än en gång GCT-placerade. Foto: Stefano Grasso

Rolf-Göran Bengtsson och Oak Grove’s Carlyle var Sveriges enda representanter i veckans omgång av Global Champions Tour i Monaco. De inledde med placering i torsdags och följde upp med ännu en placering i lördagskvällens höjdarklass, femstjärnig Grand Prix på 1,60-höjder.

Ekipaget hade ett nedslag i första rundan, men som en av de snabbaste fyrafelarna blev de likväl placerade. Plats 10 gav runt 60 000 kronor i belöning.

Irländska Shane Breen med  Ipswich van de Wolfsakker la beslag på segern i klassen. I lagtävlingens Global Champions League kom Rolf-Görans lag Cascais Charms åtta i Monaco efter Rolf-Görans 0+4 fel samt John Whitakers 8+0 fel med Cassinis Chaplin och Argento.

Resultat

Sg49150
Shane Breen korades till vinnare av Monacos furste, Prins Albert II. Foto: Stefano Grassp

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden