Hoppning
7 mars 2018 18:47

Rolf-Göran om nya hingsten: ”Ser fram emot att ha honom i stallet”

TillskottDen 1,50-meriterade KWPN-hingsten Emir R har just landat i Rolf-Göran Bengtssons stall. ”Vi välkomnar honom till stallet och sedan får vi se vad framtiden kan ge”, säger Rolf-Göran.

Rolf-Göran om nya hingsten: ”Ser fram emot att ha honom i stallet”
Emir R, till höger med Michael Greeve, hoppar vidare med Rolf-Göran Bengtsson.

Nyligen sedan stod det klart att Rolf-Göran Bengtsson är ny ryttare på den godkände hingsten Emir R (KWPN, hingst, f 2009, e Coman-Rubert R) som har hoppat 1,50 med Michael Greeve. Emir R ägs av Leo och Marthijs Brouwer samt Aniek Diks sedan 2014.

– Nu välkomnar vi honom till oss och sedan får vi se vad framtiden kan ge. Jag ser fram emot att ha honom i stallet och hoppas att det blir bra resultat framöver, säger Rolf-Göran Bengtsson och berättar att allt är väldigt färskt.
– Emir R har precis kommit. Nu ska vi först komma i ordning tillsammans, sedan börja tävla och så får vi se hur allt fungerar.

Emir R godkändes i KWPN 2012. Han debuterade internationellt så smått 2015 och har ridits av Michael Greeve sedan 2016 upp till några starter i 1,50 där det har blivit ett par placeringar.
– Han har ju viss erfarenhet redan och det är alltid positivt, säger Rolf-Göran.

Här hoppar Emir R med Michael Greeve:

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden