Hoppning
28 mars 2018 11:23

Rolf-Göran opererad – pausar från tävling

Snart tillbakaRolf-Göran Bengtsson har opererats för ljumskbråck. Det innebär en tävlingspaus för honom och hästarna, men snart ska de vara tillbaka på banan.

Rolf-Göran opererad – pausar från tävling
Rolf-Göran Bengtsson. Arkivbild: Roland Thunholm

För två veckor sedan opererades Rolf-Göran Bengtsson för ljumskbråck. Många minns säkert  att hoppstjärnan tidigare har haft ljumskproblem, men då var det muskulärt och inget som har med bråcket att göra.
– Det är inget allvarligt. Jag har haft det här en längre tid och det blev värre, så det är skönt att operationen är gjord, säger Rolf-Göran.

Bra timing

– Det passade bra med operationen nu. Hästarna hade gjort bra meeting i Göteborg och Herning, och det passade fint med en paus innan vi sätter igång utomhus.

Första veckan efter operationen hade Rolf-Göran ont, men i dagsläget är allt bra igen. Efter några veckors paus från träning och tävling hoppas han kunna tävla i Kronenberg nästa helg.
– Jag har bra personal som har varit här länge, så det har inte varit några problem med att hålla igång hästarna under tiden.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden