Dressyr
27 juli 2014 17:50

Rose toppade helgens dressyr

Laholmsortens LRF arrangerade helgens klart största dressyrtävling. Där fanns också helgens enda Grand Prix som fick Rose Mathisen och Zuidenwind 1187 i topp.

Rose toppade helgens dressyr
Rose Mathisen och Zuidenwind 1187 vann båe Grand Prix och Intermédiaire IB i Laholm.

Grand Prix -klassen fick både flyttas fram och inomhus på grund av kraftig åskväder och skyfall. Sju ekipage följde med i flytten och när allt var i mål stod Rose Mathisen som klar segrare efter 70,367 procent med den Hollandfödde, godkände hingsten Zuidenwind 1187 (f -04 e 00 Seven-Jazz). De vann även fredagens Intermédiaire IB i sin första tävling för året enligt TDB.

Falu RK bjöd på två Intermédiaire I med Anna Ahlgren och den familjeuppfödda Charmonie (sto f -00 e Regazzoni-Bernstein) som vinnare på lördagen och Helene Wannerth på Cantar (val f -05 e Briar-Stanford, uppf Carina Pettersson) i söndagsklassen.

Ale-Jenylunds RK toppade med Medelsvår A:1 som fick tio startande. Bäst i klassen var Lotta Centergran med Spader Ess F (val f -05 e Zidane-Acacio (ex Acagion), uppf Gunnel och Kjell Frölin).

Resultat
Laholm
Falun
Ale-Jennylund

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden