Världen
22 februari 2017 15:15

Ryttar-VM i Tryon söker personal

Sugen på att se ryttareliten göra upp om världsmästartitlarna i USA nästa år?
Nu söker arrangören efter funktionärer. Sökanden från hela världen är välkomna.

Ryttar-VM i Tryon söker personal
Funktionärer från hela världen är välkomna till Tryon under ryttar-VM 2018. Det är en merit om du arbetat som volontär på internationella tävlingar i andra länder tidigare.

Det finns tre sätt att ta sig in på VM-området i amerikanska Tryon när nästa ryttar-VM, World Equestrian Games (WEG), avgörs i september nästa år.
Du kan kvala in som deltagare i någon av de åtta grenar som finns representerade, en inte helt enkel väg men med oerhörd flit och gott hästmaterial har du möjligen fortfarande en chans. Åtminstone i vissa av grenarna.
Du kan köpa en biljett, men de har inte släppts till försäljning ännu.
Du kan också söka jobb som funktionär under evenemanget, och det kan du faktiskt göra redan nu.

Nyligen lade arrangören ut det ansökningsformulär som du som är intresserad av en funktionärsplats ska fylla i. Där vill arrangören att du fyller i vilka grenar du själv har god kännedom om, samt om du kan tänka dig att också arbeta före eller efter tävlingarna. Funktionärer från hela världen är välkomna, och det är en merit om du arbetat som volontär på internationella tävlingar i andra länder tidigare.
WEG kommer att hållas på Tryon International Equestrian Center, en ny anläggning i Blue Ridge Mountains i North Carolina i USA mellan den 10-23 september 2018.
Ansökningsformuläret till funktionärsuppdragen hittar du här.

Hör gärna av dig till Ridsports webbredaktion och berätta om du planerar att jobba som funktionär under WEG 2018.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden