Världen
18 juli 2017 11:20

Ryttare tackar hjälmen för att hon är vid liv

Den 10 augusti drabbades hoppryttaren Almudena Terrasa av ett hemskt fall under en tävling. I en film som sprids på sociala medier tackar hon hjälmen hon bar för att hon är vid liv. Se det otäcka fallet här - OBS! Starka bilder.

Ryttare tackar hjälmen för att hon är vid liv
Ridhjälmar har förmodligen rädda många liv och nu berättar en ryttare på sociala medier att hon har sin hjälm att tacka för att hon klarade sig undan ett hemskt fall med några skråmor. LottaPictures AB

”Det som kunde ha slutat i katastrof förvandlades till fult ärr, och det är enbart tack vare hjälmen som jag bar”, skriver Almudena Terrassa på Facebook där hon riktar ett särskilt tack till det företag som har tillverkat hjälmen hon bar.  

Det var i en landning efter ett hinder som hennes häst inte fick med sig båda frambenen ordentligt och sedan roterade och föll över sin ryttare. 

Se filmen från det hemska fallet nedan. OBS! Starka bilder!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 111 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-