Fälttävlan
2 november 2019 12:03

Så här ser nya rankningen ut

VärldsrankningLudwig Svennerstål är fortfarande bästa svenska ryttare på den nya världsrankningen i fälttävlan. Det handlar mest om mindre förändringar i toppen medan en svensk klättrar över 260 placeringar lite längre ned på listan.

Så här ser nya rankningen ut
Ludwig Svennerstål och El Kazir i EM-terrängen. Foto: www.eventingphoto.com

Englandsbaserade Ludwig Svennerstål tappar en placering i den nya rankningen med resultat ett år tillbaka från den 31 oktober men är fortfarande nära 10-i-topp med sin 14:e placering.

Storbritanniens Oliver Townend behåller greppet som världsetta medan Nya Zeelands Tim Price avancerar ett snäpp till andra plats.

Endast en svensk till förutom Svennerstål finns med bland de 100 högst rankade. Det är Tysklandsbaserade Malin Petersen som går från plats 71 till 76. Louise Romeike tappar från plats 95 till plats 103.

Lite längre ner på listan finns dock ett par svenskar som tar jättekliv uppåt. Det är Sandra Gustafsson som går från plats 210 till 163 och Johan Lundin som går från 464 till 201.

Hela rankningen

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden