Dressyr
21 april 2017 20:43

Sandra Dahlin och Ichi i topp igen

Segertåget fortsätter för Sandra Dahlin och Ichi med vinst i Lidköping. Samtidigt berättar Sandra att Ichi nu ska få bli mamma igen.

Sandra Dahlin och Ichi i topp igen
Sandra Dahlin och Ichi tog hem ytterligare en seger (arkivbild)

Segrarna läggs på varandra för Sandra Dahlin och Ichi (SWB, sto f-06 e Bocelli-Donnerschlag, uppf Miota AB). Ekipaget har segrat vid alla säsongens starter hittills.

Denna helg är det nationell dressyr vid Lidköpings Ridlubb med Lövsta-kval under lördagen. Vid första Lövsta-kvalet på Strömsholm för tre veckor sedan var det just Sandra Dahlin och Ichi tog hem segern.

Vid fredagens Intermédiaire I B i Lidköping tog Sandra och Ichi hem segern med 71,124 procent före Emma Jönsson på Tango med 71,085 procent. Trea kom Marika Martinsson/Salomon 70,426 procent.

Sandra Dahlins Ichi är ett av stona som ska vara med i satsningen Lövsta Star, vars mål är att få fram morgondagens topphästar. Ichi har två föl sedan tidigare, och på Lövsta Stuteris hemsida berättar Sandra Dahlin att hon egentligen hade tänkt göra ett uppehåll på några år med föl.
– Vi skulle egentligen inte men det var för svårt att låta bli. Om allt går vägen får Ichi ett tredje föl nästa år via satsningen Lövsta Star, skriver Sandra Dahlin på sociala medier.

Ichi kommer att bli mamma till sitt tredje föl via embryotransfer, och Sandra Dahlin skriver att den tilltänkta fadern är Van Vivaldi.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden