Dressyr
14 mars 2019 14:27

Säsongsstart för Lövsta Future Challenge

NationelltPå lördag drar årets upplaga av Lövsta Future Challenge igång. Traditionsenligt blir det premiär i samband med vårtävlingarna på Strömsholm.

Säsongsstart för Lövsta Future Challenge
Carl Hedin börjar tidigt med skrittarbetet med sina unghästar. Arkivbild: Roland Thunholm

Säsongens första kval i den populära serien rids på lördag den 16 mars. Precis som tidigare går de fyra första kvalomgångarna i Intermediere II och det sista kvalet i FEI U25 Grand Prix.

I ett pressmeddelande från Lövsta berättas att det finns flera nya deltagare både i serien för unga ryttare och i serien för de unga hästarna.

Carl Hedin har tidigare ridit Lövsta Future Challenge i serien för unga ryttare men deltar i år i klassen för unga hästar med Cabaletta SB.
– Det ska bli jättekul att få rida Lövsta Future Challenge med Cabaletta i år. Jag och Monica Lindström, som har fött upp hästen, ser den här tävlingen som ett viktigt delmål i hennes utbildning. Vi ser fram emot att få ta steget upp i de högre dressyrklasserna, lära oss och ha roligt tillsammans, säger Carl Hedin i pressmeddelandet.

Equisport sänder tävlingen

Information om regler och anmälan till Lövsta Future Challenge Dressage

Start- och resultatlistor, Strömsholm

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden