Hoppning
10 november 2019 19:33

Scott Brash snabbast i Verona – Peder placerad

VeronaPeder Fredricson och H&M Kristian K var med i omhoppningen, men än en gång slutade det med ett nedslag där. Segern i den fjärde omgången av världscupen i hoppning gick till Scott Brash och Hello M'Lady.

Scott Brash snabbast i Verona – Peder placerad
Scott Brash tog hem tredje omgången av världscupen, som avgjordes i Verona. (Arkivbild) Foto: FEI

Världscupen i Verona började nästan för bra med den ena felfria ritten efter den andra. Tyvärr gällde detta inte de svenska ekipagen.

Stephanie Holmén och Flip’s Little Sparrow kom i mål med 12 fel, och när det var dags för Henrik von Eckermann och Hannah tog det slut i trekombinationen, där ekipaget kom in fel, hästen bröt ut på b-hindret och von Eckermann valde att utgå.

Däremellan hade Peder Fredricson och H&M Kristian K ridit felfritt och var ett av 16 ekipage – närmare halva startfältet – till omhoppning.

Där blev det ett nedslag och en tiondeplats för ekipaget.

Segern gick till sista ryttaren ut, Scott Brash från Storbritannien och Hello M’Lady, felfri och snabbast, med irländaren Darragh Kenney och Romeo på andra plats.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden