Ridsport Play
25 februari 2020 20:00
Ridsportplus

Se höjdpunkterna från helgens GP på Sunshine Tour

SammandragSunshine Tour i spanska Vejer de la Frontera lockar mängder av ryttare från olika nationer - över 2 000 hästar finns på plats. Nu kan Ridsports inloggade läsare se ett sammandrag, i samarbete med RidersLiveTV, från den andra helgen på den sex veckor långa tävlingstouren. Tre svenska ekipage kom till start i Grand Prix-klassen över 1,50-hinder.

Se höjdpunkterna från helgens GP på Sunshine Tour
Missa inte höjdpunkterna från helgens Grand Prix på Sunshine Tour i Spanien. Sammandraget är tillgängligt för alla inloggade läsare. Foto: Pressbild

Hej, den här artikeln tillhör Ridsport Plus - vårt låsta material.

För att snabbt läsa vidare har du två möjligheter:

Redan prenumerant?

Prenumerera på Ridsport

Regerande svenska utomhusmästaren Marcus Westergren med Astree du Burgo, Sissela Smith med Charmonix CC och Angelie von EssenCochella fajtades i klassen med totalt 58 startande ekipage.

RidersLiveTV visar här ett sammandrag med några av klassens höjdpunkter från den soliga tävlingsplatsen som Sissela Smith dessutom bloggar från. Här hittar du hennes blogg!

Startlista

Resultatlista

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden