Dressyr
18 mars 2013 09:13

Seger och fin GP-debut

Emelie Brolin styrde lastbilen till Danmark i helgen som gick, för att göra Grand Prix-debut. Och det var en nöjd ryttare som nu är på plats hos holländska Anky van Grunsven för två veckors träning.

I danska Holte inledde Emelie Brolin och hennes fux Briman (val -01 e Briar-Martini, uppf Lennart Mattsson) med en Intermediaire II på fredagen. Där blev det seger med 69,035 procent, före hemmaryttaren Mette Pedersen och svenska Natalie Oldfors/Winnie B.

På lördagen var det dags för Brolin och Briman att debutera i Grand Prix. Ekipaget belönades med dryga 66 procent och en fjärdeplats bland de 13 till start. Snäppet bättre gick det för Malin Hamilton, som var trea med Fleetwood. Klassen toppades av två danska ryttare.

Efter tävlingen i Holte rullade Brolin vidare till Anky van Grunsven i Holland, där hon varit på träningssejourer flera gånger tidigare. Nu är det återigen dags för två veckors hårdträning.

Resultat Holte

Filmklipp från Emelie Brolins segerritt

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden