Hoppning
16 december 2017 16:48

Bästa 1,50-placeringen hittills för Rolf-Göran och Casall-sonen

TvåaRolf-Göran Bengtsson och Oak Grove’s Carlyle är i farten. I Frankfurts 1,50 tog de sin främsta placering hittills på den höjden, samtidigt som ett riktigt fälttävlas-ess vann.

Bästa 1,50-placeringen hittills för Rolf-Göran och Casall-sonen
Tvåa i 1,50 blev dagens resultat. Arkivbild: ACP Andreas Pantel
171216rolfgöranbengtssonlg
Foto: Lottapictures Foto: Lottapcitures

Rolf-Göran Bengtsson och storstjärnan Casalls son Oak Grove’s Carlyle (Holst, val f-08 e Casall-Corrado I) tävlar under helgen i trestjärniga Frankfurt. I lördagens högsta klass slog de till med en andraplats i 1,50, vilket är ekipagets bästa placering så här långt på höjden där de gjort en handfull starter tillsammans.

9-åringen började tävlas av Rolf-Göran för ganska precis två år sedan och de har under året segrat och placerat sig flera gånger om i internationella 1,45. Andraplatsen gav runt 50 00 kronor.

Vinnare i dagens 1,50 blev Michael Jung. Världsettan och OS-vinnaren i fälttävlan red hem segern med Fischer Chelsea (sto f-08 e Check In-Argent) som har gått 1,60 med Jung i sadeln.

Resultat

171108jungsamrt
Michael Jung, här med Sam, är en van vinnare. I dag vann han 1,50 med Chelsea. Foto: Roland Thunholm

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden