Sverige
8 februari 2020 07:20

Smyglyssna på Klara Hammarströms Mellolåt

Melodifestivalen 2020Hela klanen Hammarström och en hejarklack stor som en hel sektion på Scandinavium är på plats. Ikväll är ridsportens egen popstjärna Klara Hammarström först ut i Melodifestivalens andra deltävling i Göteborg. Här kan du smyglyssna på hennes låt "Nobody".

Smyglyssna på Klara Hammarströms Mellolåt
Klara Hammarström har repat på stora scenen och nu börjar det dra ihop sig. Foto: Privat/Instagram

Nedräkningen har börjat och klockan 20.00 ikväll smäller det. Det är dags för Melodifestivalens andra deltävling i Göteborg och först ut är Klara Hammarström – som plockat flertalet mästerskapsmedaljer i både fälttävlan och hoppning och som nu sadlat om till en sångkarriär.

”Hästsekten är med dig”, skrev Lisen Bratt Fredricson på Instagram. Om det blir två Jerringpris och en Melloseger återstår dock att se. Men en och annan hästmänniska lär nog lägga sin röst på Klara Hammarström i Melloappen. Här under kan du lyssna på en liten snutt av hennes låt ”Nobody” och även de andra sex bidragen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden