Sportnytt
20 juli 2014 07:00

Söndag i Aachen

Sista dagen i Aachen har två riktiga höjdpunkter - küren och Grosse Preis i hoppning. Och Sverige har ekipage med i båda klasserna.

Söndag i Aachen
I dag vinkar Chio Aachens maskot Karli Auf Wiedersehen och välkomna tillbaka nästa år då det blir ett samlat EM i den tyska staden.

En intensiv vecka i den tyska staden är snart slut. Sista dagen på ridsportens årliga världsfestival ägnas åt dressyrens kür med svenska Tinne Vilhelmson Silfvén i startfältet. Hon värmde upp genom att slå svenskt rekord i Grand Prix Special på lördagen.

I eftermiddagens Grand Prix-hoppning, Aachens Grosse Preis, är Henrik von Eckerman och Gotha FRH med och slåss om de nio miljoner kronor som ligger i prispotten. 

Betalkanalen Horse 1 sänder från tävlingarna, precis som ClipMyHorse: http://www.clipmyhorse.de/en/live/channel/1/chio-aachen-2014-2014 och 
WDR webb-TV: http://www1.wdr.de/mediathek/video/livestream/index.html 

Arrangörens hemsida.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden