Sportnytt
5 december 2013 21:08

Stalltaket blåste bort

Taket på det mobila tävlingsstallet vid helgens meeting hos Helsingborgs Fältrittklubb har blåst bort och hästar har fått evakuerats.

– Det fanns 25-talet hästar i stallet som alla har tagit det förstörda taket och ovädret lugnt. Vi är nu på väg i bilkolonn med hästarna till Djursjukhuset som hade tillräckligt många lediga boxar, säger klubbens verksamhetschef och meetingets tävlingsledare Thomas Hammar till Ridsport.

Stormen kommer enligt SMHI att avta under natten men tävlingarna med final i Swedish Riders Trophy och nationell dressyr kommer att få ändringar i fredagens program.

Thomas vill också gärna påpeka att ryttare som är på väg mot tävlingarna bör försöka kontakta kompisar och ordna uppstallning utmed vägen eller ringa/sms:a 0738-227422. Enligt varningar i radio finns flera träd nedblåsta på olika vägar i framför allt Halland.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden