Hoppning
29 april 2018 06:52

Stephanie Holmén vinnare med Crusader Ice

InternationelltI går blev det klart att Stephanie Holmén inte kommer att ingå i det svenska laget i Nations Cup i Slovakien. Hennes svar på det var att vinna 7-årsklassen över 1,40-hinder.

Stephanie Holmén vinnare med Crusader Ice
Crusader Ice och Stephanie Holmén när de vann på Elmia. Foto: Roland Thunholm

Stephanie Holmén och Crusader Ice (SWB hingst f 2011 e Cabachon-Corland, uppf Thina Stigsson äg Grevlundagården i Vitaby AB) hoppade hem segern i klassen för 7-åringar på den 2-stjärniga delen av meetinget i Samorin, Slovakien.

Ekipaget stod för två felfria rundor och var ungefär fyra tiondelar snabbare än tvåan. Stephanie Holmén var även sexa med Sienna SN i den 19 ekipage stora klassen.

På det tvåstjärniga meetinget har det också ridits några 1,45-klasser, och i en av dem blev det svenskt på pallen då Charlotte McAuley (tidigare Charlotte Mordasini) blev tvåa med Valentino Tuiliere.

I dag, söndag, fortsätter den femstjärniga tävlingen med årspremiär i Nations Cup i Samorin. Där har Stephanie Holmén ställts utanför det svenska laget.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden