Hoppning
21 juli 2020 08:48

Stephex Masters ställs in

InställdBrussels Stephex Masters skulle ha ägt rum i slutet av augusti, men ställs nu in på grund av pandemin. "Vi möts igen 2021 för en ny fantastisk tävling", skriver Stephex Stables Stephan Conter på stallets Facebooksida.

Stephex Masters ställs in
På återseende nästa år, hälsar Brussels Stephex Masters. Foto: Arkivbild

Årets upplaga av Brussels Stephex Masters skulle ha gått av stapeln 26-30 augusti. Den femstjärniga tävlingen ställs nu in på grund av pandemin.

”Tyvärr är det ännu inte möjligt med ett arrangemang av den här omfattningen i Belgien och det viktigaste just nu handlar om hälsan och säkerheten för vår publik, gäster, partners, ryttare och leverantörer. Vi möts igen 2021 för en ny fantastisk tävling”, meddelar Stephan Conter, grundaren av Stephex Stables utanför Bryssel, där tävlingen skulle ha ägt rum. ”The best is yet to come”, skriver han på Stephex Stables Facebooksida.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden