Sportnytt
3 juni 2021 13:47

Stor efterfrågan på Falsterbo-biljetter

FHS 2021Idag öppnade biljettförsäljningen till Falsterbo Horse Show Sport Edition, en mindre upplaga av sommarfesten som brukar ha tusentals besökare. 500 biljetter per dag fanns tillgängliga, men redan nu är de flesta av dem slutsålda.

Stor efterfrågan på Falsterbo-biljetter
Många vill till Falsterbo i sommar, men enligt restriktionerna får bara 500 personer sitta i publiken per dag. Foto: Roland Thunholm

Den slimmade versionen av Falsterbo Horse Show, anpassad efter coronarestriktionerna, inleds med tre dressyrdagar lördag-måndag. Därefter är det paus på tisdagen, innan det blir fullt fokus på hoppningen i fem dagar.

Biljetterna till torsdag, fredag, lördag och söndag är redan slutsålda, medan det går att hitta enstaka biljetter till resterande dagar – är man ett sällskap får man dock räkna med att sitta på spridda platser.

Tidsprogram Falsterbo Horse Show 2021
Biljetter och priser

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden