Hoppning, Ponny
4 oktober 2020 06:20

Strömsholms RF och Jump Club klara för final i zon Nord

Lag-SMNär poängen summeras efter den sista omgången i zon Nord under lördagen är det Strömsholms Ridsportförening och Jump Club som går till final. Samtidigt har Skedala Ridklubb fått en smakstart med seger i första omgången i zon Väst.

Strömsholms RF och Jump Club klara för final i zon Nord
Alicia Svensson och Young Dylan tog SM-brons i Falsterbo och är en del av Strömsholmslaget som nu är klara för final. Foto: Roland Thunholm

Strömsholms Ridsportförening och Jump Club Ridsportförening är finalklara i zon Nord i Folksam Ponnyallsvenska hoppning. Efter omhoppning vann Strömsholmslaget sista omgången i zon Nord mot Örebro Ryttarteam i lagtävlingen som hölls hos Strömsholms Ridsportförening under lördagen. När poängen räknas ihop är det Strömsholm och Jump Club som går vidare till final.

I Strömsholmslaget red under lördagen Anna Svane med Lip´s Limited Edition, Alicia Svensson med Young Dylan, Frida Levin med CLH Flash Gordon och Fredrica von Celsing med Carraig Donn.

Samtidigt vann Skedala Ridklubb första omgången i zon Väst medan Nääs Hästsportförening blev tvåa.

Hos Sundsvalls Ridklubb avgörs under söndagen vilka som går till final i zon Polar .

Start- och resultatlistor Sundsvall.

Resultat zon Nord.

Resultat zon Väst.

Aktuell ställning.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden