Hoppning
29 augusti 2015 14:33

Svenska framgångar i Österrike

Douglas Lindelöw och Irma Karlsson har sett till att den svenska nationalsången har spelats två gånger hittills under det pågående internationella meetinget i Ŗsterrikes Treffen.

Svenska framgångar i Österrike
Douglas Lindelöw och Ida van de Bisschop vann en unghästklass över 1,40-hinder i Treffen på fredagen. (Arkivbild) All rights with photographer

På fredagskvällen vann Douglas Lindelöw och Ida van de Bisschop en unghästklass över 1,40-hinder i meetingets enstjärniga tour. Hela 21 av de 34 startande ekipagen var felfria, men det svenska ekipaget fick till en bra tid och vann med en och en halv sekund tillgodo. 

På lördagen var det Irma Karlssons tur att vinna med sin egen Balahe (SWB sto f 2002 e Baloubet de Rouet-Flamingo uppf Hans Stodell). Ekipaget vann en 1,45-hoppning i den tvåstjärniga delen av meetinget. Hälften av de 28 startande ekipagen var felfria i grundomgången och gick till omhoppning. Där stod Balahe för ytterligare en nolla, vilket ytterligare sju hästar klarade av. Stoet var ungefär en sekund snabbare än tvåan. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden