Sportnytt
31 december 2014 08:00

Svenska placeringar i Mechelen

(Uppdaterad) Det blev flera svenska placeringar på måndagens internationella tävlingar i belgiska Mechelen. ńven tisdagen gav placeringar.

Erica Swartz blev tvåa i en 1,45-hoppning tillsammans med Conisha Van de Helle endast 0,05 sekund från seger. Klassen med 33 startande var enbart för kvinnliga ryttare från både den fem- och den tvåstjärniga rundan. Även på tredje plats blev det svenskt genom Petronella Andersson och Quenndal de Lojou H D C. Båda svenskorna var felfria i omhoppningen och det skiljde endast tre hundradelar mellan dem. 

Erica Swartz blev också fyra i en annan 1,45-klass med Calore van de Helle där Jonna Ekberg och Ratina Des Rondets var åtta. För Jonna Ekberg och Gladys blev det också en tolfteplacering i en 1,40-klass.

På körarenan körde Fredrik Persson till sig en femte plats i uppvärmningskörningen inför fyrspannens världscup.

Uppdatering
I tisdagens avslutande 1,45-final i den tvåstjärniga rundan kom Jonna Ekberg tvåa med Equita van´t Zorgvliet. Petronella Andersson var åtta i en 1,40-hoppning, där Jonna cch Erica var första och andra ryttare utanför prislistan.

Läs mer om svenska framgångar under meetinget här och här. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden