Dressyr
6 maj 2014 19:14

Svenskt i paradressyr

(Uppdaterad tisdag) Det har blivit tre svenska placeringar i paradressyr vid tävlingarna i tyska Mannheim som samlat ekipage från 16 nationer.

Placeringarna har kommit i Grade 1b, där Sandra Karlsson med Vouge E och Kerstin Larsson Englund på Black Music var femma respektive sexa i söndagens lagtävlansprogram efter 68,333 och 66,933 procent.

I måndagens individuella program tog Kerstin hand om femteplatsen efter 67,437 procent medan Sandra blev första ryttare utanför prislistan. Gabriella Löf i Grade 3 och Anita Jonsson i Grade 1a har inte nått några placeringar.

Bland åtta nationer i nationstävlingen fick svenskarna nöja sig med sjunde plats.

Meetinget avslutas med kür i morgon.

Uppdatering tisdag
I den avslutande küren fanns samtliga fyra svenska ekipage med. Bäst lyckades Kerstin Larsson Englund som kom fyra i Grade 1b, där Sandra Karlsson blev sjua. Anita Jonsson kom sexa med Nefertiti i Grade 1a och i Grade 3 blev det åttonde och sista placering för Gabriella Löf med Doniro.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden