Fälttävlan
25 oktober 2020 08:45

Terrängprovet i gång hos Gärds

InternationelltMed stora startfält har nu terrängprovet dragit i gång på den internationella fälttävlan som Gärds Ryttarförening arrangerar. De två trestjärniga klasserna leds båda av Katrin Norling inför terrängen.

Terrängprovet i gång hos Gärds
Katrin Norling och Fernando-Ukato leder den korta trestjärniga klassen inför terrängen på Gärds. (Arkivbild) Foto: Roland Thunholm

Det är fem fälttävlansklasser, från en- till trestjärnig fälttävlan, som avgörs på den nygamla tävlingsplatsen i Skåne, där ett gäng entusiaster har lyft banan till trestjärnig status.
I startlistorna finns 141 ekipage, främst svenskar men även ekipage från Finland, Danmark, Norge, Tyskland samt Storbritannien.

Den långa trestjärniga klassen leds av Katrin Norling på Hulliebullie, och Katrin leder även den korta trestjärniga på Fernando-Ukato.

Söndag är terrängdag för samtliga fem klasser, och även avslutning för de korta klasserna, medan de långa två- och trestjärniga klasserna avslutas med hoppningen i morgon måndag.

Publik är inte tillåten på tävlingen. Ridsport är på plats och bevakar terrängprovet.

Startlistor och resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden