Blogg
12 december 2013 16:23

Tillbaka från Norgeweekend

Ja, nu blev det ett större hopp mellan mina inlägg men denna gång var det för jag har varit på besök i Norge hos min väninna Kristine. Norge visade sig från sin bästa sida, nästan hela familjen Ødegård var hemma och det kändes precis som att komma hem :).

Pysslade om hästarna, gick ut med hundarna, tog det som vi säger på norska ”roligt” och var även på hockey och såg vårt favoritlag vinna. Under tiden i Holland hade det varit som vanligt träning och elever, men en ovanlig sak, det blev näst intill riktig storm! Torsdagen hade varit helt kaotisk ute då det blåste som bara den så hästarna fick ett ridpass och promenad i ridhuset på eftermiddagen.   

Jag kom tillbaka sent på söndagkvällen efter att planet blivit försenat och de fick spola av vingarna för att få lov att lyfta. Sen blev det direkt tillbaka i arbetet igen på måndagen, Adelinde och Sjaak fick hästarna bortstade och klara för ridning, med ett väldans flyt så att vi var klara till klockan ett. Temperaturen här är fortfarande mild så Adelinde rider för det mesta ute på banan med hästarna så att de få frisk luft och ett kul arbete! De känns verkligen positiva och glada :). Parzival har också fått gått ut i pardonen och han stortrivdes verkligen. Här är en film från när han är ute och roar sig! 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden