Sportnytt
11 juli 2023 06:00

Tisdag i Falsterbo

Tisdagen går i ungdomens tecken på Falsterbo Horse Show, med kval och semifinaler för unga hästar och unga ryttare hela dagen.
Inga finaler denna dag.

Tisdag i Falsterbo
Mathilda Hansson och Obelix van de Berghoeve är ett av ekipagen i kvalet till UngdomsGrand Prix. Foto Privat Foto: Privat

Gårdagens 5- och 6-åringsmaraton med 122 respektive 111 startande hopptalanger är idag uppdelat i en tröstklass för halva startfältet och en andra semifinal för övriga. Det blir semifinal för 6-åriga dressyrhästar.

Ungdomarna har kval i flera klasser:
• Torstensons UngdomsGrand Prix rids av juniorer på 1.35 och young rider på 1.40 – i finalen som går imorgon är hindren fem centimeter högre.
• Gina Tricot Ponnykür kvalas med FEI:s Lagtävlansprogram för ponnyryttare 2021. • Maya Delorez Children’s Challenge rids idag som inverkanstävling över 1.20 – torsdagens final går med omhoppning över samma höjd.
• I NAF Five Star Magic Pony Grand Prix kvalar D-ponnyerna idag i en tidshoppning över Msv B+5 där samtliga ekipage går vidare. Final imorgon över Msv A med omvänd startordning mot kvalresultatet.

Arrangörens webbplats
Start- och resultatlistor
Livesändning (går inte att se i Norden)
SVT Play börjar sända vissa klasser från den 14 juli

Regler för alla klasserna

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden