Hoppning
18 december 2017 08:31

Tredje raka för Malin och H&M Indiana

TrissMalin Baryard Johnsson och H&M Indiana satte punkt för sin vistelse i London med sin tredje raka placering av tre möjliga.

Tredje raka för Malin och H&M Indiana
Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana. Arkivbild: Roland Thunholm

Olympias hopptävlingar avslutas i dag och som startlistorna ser ut på morgonkvisten hoppar bara Peder Fredricson vidare för svensk del tillsammans med H&M Zaloubet i Grand Prix 1,60.

Malin Baryard Johnsson avrundade däremot söndagen med sin tredje raka placering med 9-åriga H&M Indiana (sto, f 2008, e Kashmir Van Schuttershof-Animos Hallo, äg Stuteri Arch) i klassen The Ivy Stakes över 1,50-hinder.

Sex av 29 ekipage gjorde upp i omhoppningen där det blev ett nedslag för det svenska ekipaget med en femteplats som resultat. Det var därmed tredje raka placeringen för ekipaget efter veckans tidigare placeringar i såväl 1,40 som 1,55. Dessutom har ekipaget färska placeringar från 1,55 och 1,60 i Sverige och Frankrike.

”Något stort”

”Indiana har klivit upp nu och fått gå de största klasserna på ett par tävlingar och hon gör det fantastiskt. Vi håller på att bygga upp något riktigt stort känns det som” sa Malin till SVT Sport under världscupsändningen i går.

Precis som Malin har berättat förr nämnde hon i SVT att det inte är en helt lätt dam hon har att göra med.
”Vi har arbetat väldigt mycket med vår kommunikation och man märker att det börjar ge betalt. Det känns väldigt, väldigt enkelt nu även om det är en svår häst. Vi börjar hitta varandra och det är fantastiskt när man får den känslan för varandra och hittar alla knappar”.

Malin har även haft en lyckad tävling med H&M Second Chance, som var tvåa i torsdagens 1,50 och placerad elva i fredagens 1,50.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden