Hoppning
11 maj 2018 18:16

Triss i svenska 1,50-placeirngar

InternationelltUnder fredagseftermiddagen har det blivit en triss i 1,50-placeringar av svenska ryttare i Nederländerna och England.

Triss i svenska 1,50-placeirngar
Malin Parmler hoppar framgångsrikt i Holland. Arkivbild: Roland Thunholm

Det är full fart på tävlingsbanorna och många svenskar tävlar i helgen. I Eindhoven, Nederländerna, är två svenskar på plats för trestjärnig hoppning och båda två placerade sig i 1,50.  Malin Parmler och Jk Horsetrucks Hopefull har bara gjort några få starter på höjden och tog nu sin första placering i 1,50 med en fjärdeplats bland 60-talet ekipage. Petronella Andersson med Bacardi 188 var precis som Malin med till omhoppningen och var inte många hundradelar långsammare – femte plats blev resultatet.

På femstjärniga brittiska Royal Windsor Horse Show är Peder Fredricson ensam svensk. I fredagens 1,50 blev det 0+4 fel med H&M Carat Desire och det betydde att ekipaget knep den sista placeringen, nummer 12.

Resultat Eindhoven
Resultat Windsor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden