Hoppning
29 juni 2014 12:13

Två svenska NM-guld

Det blev flera individuella medaljer, varav två guld, till svenska ryttare vid helgens NM i norska Drammen.

Emma Kåbring och High Felipe tog NM-guld i Norge i helgen. (Arkivbild) HAIDE.SE

Gulden kom bland de yngsta och de äldsta deltagarna. I U25-mästerskapet på 1,40-höjder vann Emma Kåbring på High Felipe (val f -02 e Feliciano-Cortez uppf A-C Ekstrand) efter omhoppning mot ett danskt ekipage.

Bland Children på 1,20-höjder blev det dubbelt svenskt i topp. Madeleine Young Shing vann på Albion (val f -96 e So What-Allegretto, uppf Lena Svensson) före Ottilia Lundgren/Heechiems Ottawa.

I young rider-klassen över 1,40-hinder fick Sverige silver och brons genom Alma Björklund/Untouchable och Melina Forsberg/MCB Quintessa.

Juniorernas individuella mästerskap gick helt till Danmark med Denice Johansson bästa svensk på fjärde plats.