Hoppning
23 september 2022 11:02

Världsmästarna till Friends Arena

SIHS 2022Nu är det klart att hela svenska guldlaget från VM i hoppning kommer till hästfesten i Friends Arena.

Världsmästarna till Friends Arena
Peder Fredricson. Henrik von Eckermann, Jens Fredricson och Malin Baryard Johnsson tillsammans med förbundskapten Henrik Ankarcrona på prispallen vid VM i Herning i augusti. Foto: Roland Thunholm

Det är arrangören som i ett pressmeddelande berättar att de svenska guldhjältarna Henrik von Eckermann, Malin Baryard Johnsson, Peder Fredricson, Jens Fredricson samt VM-reserven Rolf-Göran Bengtsson kommer till Sweden International Horse Show i Friends Arena.

– Att komma till Friends Arena och rida inför vår fantastiska hemmapublik är alltid en av årets absoluta höjdpunkter. Det känns förstås extra kul att för andra året i rad få fira guldmedaljer tillsammans med alla ridsportfans, säger Malin Baryard Johnsson i pressmeddelandet och syftar på guldfirandet efter OS-guldet förra året.

I de internationella hoppklasserna på meetinget möts 18 toppryttare från hela världen. De gör upp i totalt fem klasser under de fyra tävlingsdagarna. Senare under hösten presenteras ytterligare internationella toppnamn.

Sweden International Horse Show går i Friends Arena, Stockholm, den 24-27 november.

Arrangörens webbplats

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden