Världen
30 juni 2014 08:55

Veterinärer på väg för att hjälpa hästar i Gambia

12 veterinärer åker på en motorcykelfärd genom Europa för att samla in pengar till hästar och åsnor i Gambia. Samtidigt uppmanas hästägare i England att donera grimmor, lindor, bett och annat till hästarna i Gambia.

Det är Gambia Horse and Donkey Trust som samlar in de nödvändiga hästprylarna som kommer att skickas till Gambia, skriver Horse and Hound. Samtidigt kommer 12 veterinärer att på onsdag ge sig av på en 16 dagar lång motorcykelfärd genom Europa för att samla in pengar till organisationen, samt till the Smile Train charities.

Veterinärerna kommer att åka från London till St Petersburg, en resa på 450 mil. På ditresan kommer de att resa genom Holland, Tyskland, Polen, Estland, Ryssland och på hemvägen tar de sig igenom Finland, Sverige, Norge och Danmark. Det blir gruppens fjärde välgörenhetsresa tillsammans. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden