Hoppning
27 augusti 2022 14:23

VM-hinder till salu

VM i HerningVill du ha lite VM-känsla hemma på ridbanan? Då gäller det att vara på hugget. Nu säljer nämligen VM-arrangören både spektakulära hinder och lite annat smått och gott från det historiska svenskmästerskapet i Herning.

VM-hinder till salu
Henrik von Eckermann och King Edward i lagfinalen – nu har du chansen att köpa hindret med världskartan. Foto: Roland Thunholm

Jordgloben, hindret med världskartan och hoppryttarnas medaljpodium är en del av den memorabilia som VM-arrangören i Herning nu säljer via sociala medier. Hela nio hinder är till salu från de banor där guldsvenskarna skrev ridsporthistoria i sadeln. Dessutom finns det sju miljövänliga domarhytter och det medaljpodium som användes av pararyttarna.

Nu har du alltså världens chans att lägga beslag på hinder som hoppats av världens bästa hästar och ryttare – spana in utbudet på VM-arrangörens Instagram här under.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Herning2022 (@herning2022)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden