Hoppning
3 augusti 2018 19:52

VM-uttagna von Eckermann och Mary Lou 1,55-placerade

lnternationelltI måndags blev det klart att Henrik von Ackermann och Toveks Mary Lou ska representera Sverige på VM. På fredagen tog ekipaget en placering i en 1,55-klass på det femstjärniga meetinget i Dinard, Frankrike.

VM-uttagna von Eckermann och Mary Lou 1,55-placerade
Henrik von Eckermann och Mary Lou åker snart till VM i USA och slipade formen i Frankrike under helgen. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Roland Thunholm

1,55-hoppningen hade 39 startande och var en tidshoppning. Henrik von Eckermann och Toveks Mary Lou (WESTF sto f 2006 e Montendro I-Portland L, uppf Hubert Nienhaus, äg GT Elite Scandinavia AB) stod för en av elva felfria rundor i klassen och hade en tid som var över 9 sekunder långsammare än segrarens, Frankrikes Kevin Staut/Silver deux de Virton. Det räckte till en nionde placering för det svenska ekipaget.

Henrik von Eckermann och Mary Lou är ett av fem svenska ekipage som är uttagna till VM i Tryon, USA, i september.

Tävlingarna på det femstjärniga meetinget fortsätter med bland annat en 1,50-klass i morgon, lördag, och Rolex Grand Prix över 1,60-hinder på söndag.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden