Dressyr
1 maj 2014 20:38

Willands vårdressyr igång

Marina, Jennifer och Beatrice tog varsin seger på torsdagens nationella dressyrtävlingar för juniorer, seniorer och ponnyekipage på Willands RFs traditionella vårmeeting.

Torsdagens högsta klass för ponnyer var FEI:s lagtävlansprogram för ponnyer. I kategori D gjorde 29 ekipage upp om priserna. Bäst gick det för hemmaryttaren Jennifer Lindvall och Hynder-Hoeve’s Ramses. Ekipaget fick 73,077 procent och vann med ungefär 4,5 procent tillgodo på tvåan, Karolin Sjöland/EG Carnot, Eslövs Ridklubb. 

I kategori C vann Grumsryttaren Linnéa Holmgren/Indiana Joe på 71,581 procent. Det var sju startande i kategorin. 

Seniorerna red en Prix S:t Georges. Klassen hade 21 startande och Marina Mattsson red Double Diamond II 1133 till seger med 71,360 procent. Marina Mattson rider för Falkenbergsortens Ryttarförening.

Torsdagen avslutades med en medelsvår B för juniorer med 21 starter. Här gick segern till Beatrice Ivarsson och Bomerang med 71,712 procent, de tävlar för Dagstorportens Ryttarförening. 

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden