Ponny
7 september 2019 17:39

Wilma och Moa tar täten mot Friends

Semifinal Wilma Hallberg och Moa Behrens lägger sig i tätposition efter den första semifinalen i Prins Carl Philips Pris som avgjordes i Gagnef på lördagen.

Wilma och Moa tar täten mot Friends
Moa Behrens och D-ponnyn Drumcashel Little Legend vann D-ponnyernas första semifinal i Prins Carl Philips Pris i Gagnef. Här tillsammans med klassens sponsorer Sophia Westerloui och Emma J Helsing. Foto: Gagnefs Ridklubb

Wilma Hallberg med C-ponnyn Yes To Carrots (valack, född 2006, ägare Wilma Hallberg) tävlande för Föreningen Trollhättans Sportryttare och Moa Behrens på D-ponnyn Drumcashel Little Legend (sto född 2011, ägare Erik Behrens) från Strömsholms Ridsportförening segrade i den första semifinalen av Prins Carl Philips Pris som avgjordes i ett regnigt Gagnef på lördagen.

Wilmahallberg
Wilma Hallberg och C-ponnyn Yes To Carrots segrade i kategori C i Gagnef. Foto: Gagnefs Ridklubb

Klassen var en Msv B+ med grundomgång och omhoppning, banan byggdes av Mikael Larsson.

Nästa semifinal rids hos Ljungby Ridklubb den 22 september.

Här kan du som är prenumerant se sändningen från klassen – med intervjuer med både ryttare, föräldrar och banbyggare. Sändningen publiceras på sajten i samarbete med RidersLive.TV.

Resultatlistor Gagnef

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden