Sverige
30 september 2014 06:21

Delta i enkät om svårhanterade hästar

Jobbar du som veterinär, djursjukskötare eller på något sätt inom djursjukvård? Då kan du svara på en enkät från SLU om hur du hanterar svårhanterade hästar.

Här kommer du till enkäten.

Från SLU:
Syftet med denna enkätstudie är att öka kunskapen om hur veterinärer, djursjukskötare och andra som arbetar inom djursjukvård hanterar svårhanterade hästar och för att få information om olika faktorer som kan leda till skador hos dessa yrkesgrupper.
 
Genom att så många som möjligt besvarar enkäten kan vi förhoppningsvis påverka innehållet i veterinär- och djursjukskötarutbildningarna vid SLU vad gäller hästens beteende, inlärning, träning, osv, så att vi täcker det kunskapsbehov som krävs inom dagens hästhållning och veterinärvård.
 
Det tar ca 15 minuter att besvara enkäten, du besvarar den anonymt och resultatet kommer att presenteras vid Veterinärkongressen i Uppsala i november 2014.
 
Tack på förhand!
 
Denna enkät genomförs av Elke Hartmann och Anna Lundberg, Sveriges Lantbruksuniversitet

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden