Nyheter
29 november 2017 10:10

Och de nominerade är…

RyttargalanI kväll är det dags för Ryttargalan på Grand Hotell i Stockholm. Här kan du läsa om alla som är nominerade till de olika priserna och utmärkelserna.

Och de nominerade är…
I slutet av november är det dags för hästfolket att klä upp sig och hylla årets framgångsrika hästar, ryttare, hästskötare och andra. Bilden är från en tidigare gala. Foto: Roland Thunholm

2017 har varit ett ovanligt framgångrikt år för svensk ridsport – det har bland annat blivit EM-medaljer i lag i alla tre OS-grenar. I slutet av november ska dessa prestationer uppmärksammas lite extra på Ryttargalan.

Svenska Ridsportförbundet berättar nu på sin webbplats vilka som är nominerade till de olika utmärkelserna. Några av dem är hoppryttaren Peder Fredricson, dressyrryttaren Therese Nilshagen och pararyttaren Louise Etzner Jakobsson i kategorin Årets bragd.

Till utmärkelsen Årets prestation är de svenska EM-lagen i hoppning, dressyr, fälttävlan och distansritt nominerade.

En nyhet i år kategorin Årets ridskolehäst. Listan med nomineringar är inte helt komplett utan ska kompletteras med nominerade till priserna Årets ridskola, Årets Ridlärare, Årets ridskolehäst, Årets Ryttare/Kusk och Årets eldsjäl.

Alla nomineringar

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden