Skåneryttaren och nyblivna svenska mästaren för unga ryttare, Erika Sjöström, har diagnosen adhd. Hon har lärt sig att anpassa sig till detta, och tror också att hennes adhd har hjälpt henne att lyckas så bra på tävlingsbanorna.
Skåneryttaren och nyblivna svenska mästaren för unga ryttare, Erika Sjöström, har diagnosen adhd. Hon har lärt sig att anpassa sig till detta, och tror också att hennes adhd har hjälpt henne att lyckas så bra på tävlingsbanorna.
Foto: Annelie Frank

"Lättad när jag fick en diagnos"

Fälttävlan  Hennes största utmaning är inte hindren på terrängbanan. Den 19-åriga svenska YR-mästaren Erika Sjöström arbetar hårt med att bemästra sin adhd varje dag.

Välkommen till hela vår sajt!

Artikeln är låst men du som redan är prenumerant betalar inget extra. Teckna en prenumeration från endast 49 kronor per månad.

Redan prenumerant?
Bli prenumerant