Emelie Nielsen fick en fin födelsedag med Forever Reunited i Ljungby.
Emelie Nielsen fick en fin födelsedag med Forever Reunited i Ljungby.
Foto: Lisbeth Pahnke-Airosto

Fin födelsedag för Emelie

Ponny  Emelie Nielsen och hennes C-ponny Forever Reunited vann klassen, Globenkvalet och meetingpriset - en sadel - och kunde fira en fin födelsedag i Ljungby.

Emelie fyllde 17 år och vann sin andra sadel på Ljungbys nationella ponnyhoppning – förra året gick det likadant. Två gånger har Emelie ridit om Prins Carl Philips Pris i Globen, nu är siktet inställt på en tredje gång.

I kategori D vanns Globenkvalet av Maja Nyman/Wutang medan klassen vanns av Phillip Carey på Athlet Greenfield. Meetingpriset gick till Olivia Weslien på Curries Geronimo. Den motsvarande klassen för kategori B vanns av Julia Hallberg och Flying Dragon men meetingpriset vanns av Linnea Segersten på Mickey.

Resultat