Ponny
24 juli 2017 18:18

Första EM-rapporten från Ungern

I morgon drar ponny-EM i Ungern i gång. Svenska dressyrgänget är installerade och allt har gått bra med mätning och vetcheck.

Första EM-rapporten från Ungern
Lagledaren Pytt Hamberg omgiven av My Sandgren, Wynja Eriksdotter Rubin, Sandra Andersson Wickström och Linnéa Holmgren.

Dressyrgänget är nu framme och installerade i Kaposvar, Ungern. Den långa resan har gått bra, man reste i tre etapper med två bra stopp på vägen, och kom ner i går. Det är varmt och lite mulet väder. Alla hästar och ryttare mår bra, och mätning och vetcheck är avklarade utan problem.

Dressyrlaget består av Sandra Andersson Wickström/Money Boy, Wynja Eriksdotter Rubin/Wacos Rache MW, Linnéa Holmgren/Fleuramo´s Justin och My Sandgren/Lykkes Chester.

Landlagsledaren Pytt Hamberg berättar att det är jättefin stämning i truppen, alla är laddade och håller ihop. Ungdomarna har fixat matchande kläder, och nu är alla inställda på att göra sitt bästa och dessutom ha roligt tillsammans. I morgon tisdag rids del ett av lagdressyren, med början kl 8.00 på morgonen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden