Ponny
25 juli 2017 16:58

Dressyrlaget sjua i halvtid

Nu har ponny-EM dragit i gång på riktigt. Dressyren är först ut och efter att halva lagklassen är riden ligger Sverige sjua.

Dressyrlaget sjua i halvtid
My Sandgren och Lykke´s Chester levererade dagens bästa svenska resultat vid ponny-EM. www.eventingphoto.com

När halva lagklassen är avklarad ligger det svenska laget på sjunde plats. Det är 16 deltagande lag och Tyskland leder före Danmark och Storbritannien.


Sandra Andersson Wickström och Money Boy ligger på fjortonde plats. Foto: Arie de Vroet.

My Sandgren på Lykkes Chester och Sandra Andersson Wickström på Money Boy har ridit idag och ligger på 13:e och 14:e plats.

I morgon rider Wynja Eriksdotter Rubin/Wacos Rache MW och Linnéa Holmgren/Fleuramo´s Justin. Klassen börjar vid kl 14.15 och alla ritter kan följas live på datorn. Vårt svenska lag ligger väldigt nära lagen strax före, Frankrike och Belgien, och det kan finnas hopp om något avancemang.

Svenska fans på läktaren. Foto: Arie de Vroet 

Ponnyn Drink Pink, som reds för Sverige av Ella Viebke på Ponny-EM i Malmö 2015, ligger just nu trea med sin tyska ryttare Anna Middelberg.

Resultat tisdagens klass

Start- och resultatlistor
Livesädning (betalkanal)
Arrangörens hemsida

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden