Blogg
20 maj 2012 20:38

Tävlingsdag

Idag har det varit underbart varmt ute. Äntligen är det faktiskt slutet av maj även vädermässigt. Vi har varit och tävlat idag och jag tänkte visa lite bilder, med kommentarer, från dagen.

Turen idag gick in i landet (sett från Göteborg). Anna tävlade i Essunga, som ligger i trakterna av Nossebro. För er som inte känner till området så svänger man bort från civilisationen när man lämnar E20, och sen styr man rakt ut i det gröna på kartan.

Det var en vacker tävlingsplats och årstiden gjorde sitt till för att göra den ännu vackrare när solen sken och maskrosorna blommade i all sin prakt.

En bra sak med Essunga var att de hade ordnat underhållning även för oss som inte rider. Underhållningen kanske kräver ett visst barnasinne, men roligt var det!

Den här lilla bloggen hade gjort ett visst intryck på tävlingsarrangören så de undrade om jag (när jag hade lekt färdigt i sandlådan) ville hoppa in som prisutdelare. Det är väl klart att jag ville det. Om jag får säga det själv så gjorde domare Gertrud och jag ett kanonjobb med att fästa rosetter på hästarna.

Det var lugnt och stilla men faktiskt ovanligt mycket folk på läktaren för att vara en Msv C:1. Anna red ihop 66,2% och därmed så var husfriden räddad för dagen. Efter tävlingen så fick Fjant slappa i maskroshagen och njuta av livet han med.

Nej, det är inte ett misstag att ryttaren är suddig och att trädstammarna är skarpa. Det var ett försök till att vara lite ”konstnärlig” i mitt fotograferande. Det gick väl sådär, men vad kan man begära av en kille som leker i sandlådan?

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden