Hoppning
15 februari 2022 13:11

Henrik och Janika söker au pair

SökesMed två föräldrar i toppsporten söker nu Henrik von Eckermann och Janika Sprunger efter en au pair till sonen Noah.

Henrik och Janika söker au pair
Janika Sprunger och Henrik von Eckermann är föräldrar till tio månader gamla Noah. Foto: Roland Thunholm

Henrik von Eckermann var märkbart rörd efter OS-guldet i Tokyo, och inte bara av prestationen i sig. Bara tre månader tidigare hade han blivit pappa för första gången och guldet tog han på en häst som tidigare reds av fästmön Janika Sprunger, som blivit mamma till lille Noah. Efter guldbragden har även Janika återvänt till tävlingsbanan, och det med besked.

Inte bara Henrik plockade segrar och topplaceringar i helgen vid de femstjärniga tävlingarna i Förenade Arabemiraten – med stjärnan Carlotta (WESTF sto f-12 e Cornet Obolensky-Arpeggio) tog Janika en 1,45-seger första dagen och blev fyra i söndagens 1,50. Redan i maj var hon på banan med Carlotta och månaden efter vann de den femstjärniga 1,45-klassen i Sankt Gallen i hemlandet Schweiz.

Med två föräldrar i toppsportens hetluft har det nu blivit dags att söka lite extra hjälp med sonen Noah, som nu hunnit bli tio månader. Mormor Dominique Sprunger har varit till stor hjälp, men när tävlingssäsongen drar igång för fullt behövs det ytterligare uppbackning. Janika har därför lagt ut en annons där hon och Henrik söker en au pair.

”Henrik von Eckermann och jag söker efter en au pair som vill komma och bo med vår familj och vårt team på Cyor Stables i Holland i minst sex månader (förhoppningsvis längre). Är du 100 procent pålitlig och ansvarsfull, och har en passion för barn och hästar och är redo för ett utlandsäventyr med ett fantastiskt team? Hör av dig i sådana fall!” skriver Janika.

”Vi behöver främst hjälp hemma med Noah, men ibland kan vi även behöva hjälp med hästarna. Ibland kan du även få följa med mig och Noah till internationella tävlingar. Det finns en ny lägenhet på gården som du kan bo i. Tack så mycket”, skriver hon vidare.

Här är Janika och Carlotta i Sankt Gallen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden