Dressyr
18 oktober 2014 07:35

Fem blågula främst

(Uppdaterad) Det var sex svenskar till start och de tog hand om de fem främsta platserna i torsdagens Grand Prix i den trestjärniga dressyrrundan i Oslo Horse Show .

Fem blågula främst
Emilie Nyreröd och Miata, här i sommarens Falsterbo Horse Show, vann Grand Prix i Oslo. Lotta Gyllensten

Emilie Nyreröd med 69,16 procent för den Tysklandfödde Miata (val f -99 e Lancado-Grasco) var klar klassetta. De var en knapp procentenhet före Charlotte Haid-Bondergaard och Triviant som i sin tur hade mindre marginal till de två närmast bakom.

I torsdagens Prix St Georges var Mads Hendeliowitz bäst av tre placerade svenskar som tvåa med Latinotanz och 68,737 procent.

Uppdatering
Fredagen började med Grand Prix Special. Där vann Charlotte Haid-Bondergaard på 68,961 procent med den holländske  Triviant (val f -00 e Olivi-Saluut) före Maria von Essen/Ferdi. I den sena Intermédiaire I var Sandra Dahlin och Ichi på andra plats med 68,974 bästa svenska ekipage.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden