Sportnytt
22 augusti 2015 19:52

Lördagens tävlingsresultat

Billingens DRK vann årets lag-SM i distansritt, Sara Algotsson Ostholt tappade placeringar i dagens banhoppning i Frankrike, Jennie Larsson vann Grand Prix hos Ņby RK och Sverige kom sexa i fyrspannens EM. Här är lördagens tävlingsresultat på hemmaplan och bortaplan.

Madeleine Larsen hade All Time High som en av de felfria 4-åringarna. Madeleine hade ytterligare två hästar bland de 19 felfria.

Sverige kom på sjätte plats i nationstävlingen vid EM för fyrspann i Aachen.  Läs mer
Resultat

Placeringar i dressyr och hoppning i tyska Darmstadt. Läs mer om hoppning    Läs mer om dressyr
Resultat

Sara Algotsson-Ostholt tappade i banhoppningen vid CIC*** i Haras du Pin, Frankrike.  Läs mer
Resultat

Lördagens final för de 4-åriga hästarna fick 19 felfria av 31 startande vid Champion of the Youngsters på Grevagården.