Blogg
30 augusti 2014 21:02

Vi är i ledning!!!

AAAAAAAAAAAA VI ÄR I LEDNING INFÖR HOPPNINGEN!!! Alla i vårt team hejade på för kung och fosterland. Tror nästan Chilli och William hörde det... Vilken runda de bjöd på!!

Visst det fanns några lite ”sticky moments” men William visade definitivt varför han är rankad världsetta! Hans position och hans otroliga egenskap att ha is i magen när Chilli blir lite väl exalterad är något som sticker ut.

Imorse började vårt team 5.30 istället för 7 för att kunna se i stort sätt alla ekipage under det tuffa terränprovet. Hela startfältet kastades omkull, alla pratade om att dressyren definitivt inte skulle vara avgörande i det här mästerskapet och ack så rätt de hade. Kolla bara på Australiens lag, som ligger på bronsplats efter att deras tre ryttare kom i mål med inte alldeles för mycket tidsfel. Tyvärr är vårt svenska lag ute då Anna Hilton ramlade i det sista vattnet. Men vi gjorde ett bra försök att få vårt OS-kval, ibland räcker det inte hela vägen tyvärr..

Nu håller vi alla tummar och tår för att Chilli håller koll på tassarna imorgon så vi kan hiva in guldet!!!!!!!!

Slutligen går mina tankar går till Harry Meade, hans team och hästägare. Även om Team GB är i guldlöge inför imorgon är det en sorgens dag. 
/Line

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden