Dressyr
8 mars 2015 15:31

Ny seger för Mads och Latinotanz

(Uppdaterad) På fredagen utökade Mads Hendeliowitz meritlistan för både sig själv och Latinotanz med en ny seger i franska Vidauban. På söndagen kom deras tredje vinst i meetinget.

I torsdags vann paret den enstjärniga FEI Prix St Georges. Fredagen handlade om FEI Intermédiaire I och det gick lika bra tyckte samtliga domare och gav 71,184 procent för Mads och den tyska Latinotanz (val f -06 e Fidertanz-Latimer).

Det blev även svenskt i det preliminära programmet för 5-åriga hästar, där Jeanna Högberg hade Springbank VH (SWB val f -10 e Skovens Rafael-De Niro, uppf Västra Hoby Stuteri AB) i topp.

Uppdatering
På söndagen fullbordade Mads Hendeliowitz och Latinotanz sin underbara helg i Frankrike. Denna gång i den fria stilen FEI Intermédiaire I Kür, där samtliga domare gav sig på nytt och belönade Segerstaparet med 74,625 procent.

Stallkompisen Jeanna Högberg upprepade också sig själv och fyllde på fredagssegern med att även vinna söndagens final för 5-åriga hästar med Springbank VH.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden